Over 25 års erfaring

Aut. Elinstallatør Jesper Schrøder har over 25 års erfaring inden for alle former for elinstalltør opgaver. Vi løser for opgaver for både private og erhverv.

Kontakt os i dag

Elektriker-arbejde i Ringsted, Sorø og Holbæk

Vi udfører autoriseret elinstallatør-arbejde med fokus på energibesparende tiltag. Med mange års erfaring inden for feltet er det autoriseret elinstallatør Jesper Schrøder, du skal kontakte, hvis du har brug for en dygtig elektriker til små eller store opgaver.

 

Kontakt

Vi gør en dyd ud af at levere kvalitetsarbejde til aftalt tid, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du søger en elektriker.

Uforpligtende tilbud

Udfylde formularen og vi vil kontakte med henblik på  et uforpligtende tilbud.

Belysning

Lyset har en stor betydning for din indretning. Derfor står vi til rådighed, når du mangler en elektriker til at opsætte og installere dine lamper, LED-spots eller hvis du mangler nye ideer til, hvilken belysning der passer bedst til dig og din bolig.

Intelligent hjem

Du kan skabe personlighed og den helt perfekte stemning med intelligent belysning, som styres via enkle klik på din smartphone eller en fjernbetjening. Vi hjælper med at opsætte og installere smart house-løsninger, for eksempel inden for belysning og vinduesautomatik.

Tyverisikring

Din sikkerhed er vigtig, og du skal kunne føle dig tryg i dit hjem. Vi kan hjælpe dig med forskellige sikkerhedsløsninger, uanset om du har brug for installation af videoovervågning, dørtelefon, tyverisikring eller alarmanlæg.

Energibesparende tiltag

Vi har et stort fokus på energibesparende foranstaltninger. Det er nemlig en fordel for både din pengepung og miljøet, når du får udført energibesparende tiltag. Hvad enten du har brug for at få installeret solceller eller få ændret dine traditionelle lamper til LED-løsninger, så står vi klar til at udføre din opgave.

Leveret af